Hodnocení firmy Studio Mona - Modeláž nehtů

*
*
*
*
*
9 hodnocení
reikigosia
27.6.2017
*
*
*
*
*

Studio "Mona" a paní Klarku jsem navštívila poprvé, ale určitě se tam vratim. Jsem velice spokojna z moimi novemi nehty, jsou krásné a vypadají velmi přirozeně. Moc děkuji :* Grażyna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
renatka.haasova
10.10.2016
*
*
*
*
*

Paní Kláru jsem si vybrala podle kladného hodnocení a udělala jsem dobře.Příjemná a naprostá spokojenost s její prací Nehtíky umí dokoale,mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka T.
26.4.2016
*
*
*
*
*

Včere jsem poprvé navštívila salon paní Kláry. Cítila jsem se tam více než příjemně a musím říct, že tak nádherné nehty, se kterými jsem odcházela, jsem nikdy neměla. Jsem velmi spokojená a doporučuji každému, kdo chce mít krásné a hlavně kvalitně provedené nehty. Perfektní !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Ilona
8.2.2016
*
*
*
*
*

Moje doporučení? Rozhodně pozitivní. Skvěle odvedená práce, velmi příjemné prostředí, profesionální úroveň, doporučuji. Nikdy nechodím s určitým přáním na nehty, vždy mi nehtíky paní Klára udělá k mojí spokojenosti. Za sebe 100% spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanca
3.2.2016
*
*
*
*
*

Krásné moderní studio. Ohromila mě široká nabídka služeb. Paní nehtářka dělá dokonalé nehty a jsem nadšená i ze suché pedikúry, kterou jsem si velmi oblíbila. Doporučuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aneta
3.2.2016
*
*
*
*
*

Toto nehtové studio určitě doporučuji, paní je velmi šikovná, nabízí všemožné techniky v modeláži, nehty mám vždy dokonalé a všemi obdivované.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Věra
2.2.2016
*
*
*
*
*

Toto studio rozhodně navštivte. Na nehty jsem začala chodit ke Klárce, která mě svým profesionálním přístupem velmi rozmazlila. Když nastoupila na mateřskou dovolenou, musela jsem nehtařku změnit, ale nebylo to nikde ono. Proto když jsem se dozvěděla, že studio znovu otvírá, velmi ráda jsem se vrátila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Eve
2.2.2016
*
*
*
*
*

Mohu jedině doporučit. Vyzkoušela jsem více nehtových studií v Trutnově i okolí a opravdu spokojená jsem byla až u Kláry Šmídové, vždy je její práce precizní s použitím kvalitních produktů, čehož si velmi cením. Proto jsem ani po odstranění nehtové modeláže nikdy neměla zničené nehty, jako to zná spoustu žen po návštěvě vietnamských studií. U mne naprostá spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kathy
2.2.2016
*
*
*
*
*

Profesionální přístup, široký výběr služeb, příjemné prostředí, stále nové nápady a barevné kombinace

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Dělnická 309
  • Trutnov - Horní Předměstí
  • 541 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba je dle objednávek!

Všechny sekce